Bedoeling

Spaans  y más

Betekenis & Bedoeling "Spaans y más"

Spaans y más betekent "Spaans & meer", maar wat betekent deze "& meer" precies?

In de cursussen Spaans gaan we verder dan gewoon Spaans leren. Hoe gaan we dat doen? Natuurlijk gaan we van de lessen leren en genieten, maar ook lachen, spelen, cultuur leren kennen, nieuwe vrienden maken, luisteren naar en dansen op Spaanstalige muziek, workshops en andere activiteiten creëren. Natuurlijk gaan we Spaans spreken vanaf de eerste dag.

"Spaans y más" is er voor iedereen. Hier is het mogelijk om Spaans te studeren voor: recreatieve doeleinden in de vorm van "groepslessen". We gaan leren meer over Spaanse cultuur, grootte kans van nieuwe Spaanstalige vrienden vinden, nieuwe muziek ontdekken. Daarnaast is er Spaans voor specifieke doeleinden, bijvoorbeeld "bijles" voor leerlingen van middelbare school (VWO, HAVO) die extra voorbereiding nodig hebben voor hun centraal examen Spaans. Bovendien  bieden we business Spaans aan. Special gericht op werknemers van bedrijven die zaken doen met Spaanstalige landen. 

Wil je lekker met ons genieten en leren? Dan vraag je je intake aan door middel van het inschrijfformulier. Je bent van harte welkom bij Spaans y más.