Mijn Verhaal

Taaltrainer Spaans y más 

(Erkend taaltrainer Spaans door Instituto Cervantes)

Afgelopen jaren ben ik begonnen met het geven van Spaanse lessen Nijmegen. Voor mijn opleiding tot taaltrainer Spaans heb ik gestudeerd bij Tia Tula (Salamanca - Spanje) en bij het Instituto Cervantes in Utrecht, daarom ben ik formeel erkend als taaltrainer Spaans en ook als examinatrice van DELE examens.

Bovendien heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als taaltrainer in de Spaanse taal zowel bij mijn eigen taalschool als bij andere plekken (basisschool, stichting, hogeschool). Ik heb les gegeven aan kinderen van basisschool "de Muze" in Nijmegen. Ik heb ook Spaans gegeven aan groepen volwassenen en ik geef particuliere Spaanse lessen (ook Spaans met specifieke doeleinden). Het niveau hierbij is heel verschillend: van beginners tot gevorderden. Daarnaast heb ik ook examenvoorbereiding gedaan voor leerlingen van VWO-6 en HAVO-5 die zich op het centraal examen Spaans voorbereiden. Tegenwoordig geef ik ook groepslessen bij stichting Opstap, de basisschool de Marlijn en Fontys Economische Hogeschool.   Sporadisch heb ik ook ander werk gedaan dat gerelateerd is aan de Spaanse taal  zoals het opstellen van toetsvragen in het Spaans voor Cito International.  

Ik ben van oorsprong bedrijfskundige en heb een MSc in International management van de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn affiniteit voor het bedrijfsleven enerzijds en mijn nieuwe richting als taaltrainer anderzijds, hebben deze website geïnspireerd. Op deze manier kan ik genieten van de perfecte combinatie. Daarnaast maakt het mij mogelijk bijzondere mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in mijn taal en cultuur. Ik bied een mix aan van Latijns-Amerikaanse cultuur en levenservaring in Spanje. Behalve Spaanse lessen, wil ik ook culturele activiteiten ontwikkelen. Vandaar de naam, Spaans y más (Spaans & meer). Heb je zin om meer te ontdekken over Spaans y más neem dan contact op met Spaans y más...